Vi arbetar med filmrekvisita till spel och dokumentärfilmer. Genom erfarenhet så vet vi vad som krävs för att kunna hjälpa dig. Denna erfarenhet gör att du sparar pengar som scenograf och rekvisitaansvarig – Producenten har en budget att följa så vi jobbar snabbt och effektivt för att få fram det som står i manus.

Vi har ett eget rekvisitalager och kan hyra ut allt från porslin till stridsvagn. Vi har ett brett kontaktnät, vill ni tex ha en präst så ordnar vi det då vi redan har knutit statister till firman. Behöver Ni dansare så har vi en förening, Munkbuggarna, en dansförening, där allt från barn till vuxna kan över 30 olika danser och har en stor scenvana då de har tävlat sedan barnsben.

Inom vårt företag har vi specialiserat oss på uniformer och krigsfilm. Vi har fyra fullt tränade grupper som kan gestalta allt från Vikingatid till WWII och senare. För andra världskriget har vi en Rysktalande, en tysk samt en amerikansk grupp som har egna uniformer och fordon. Vi har handplockat folk som redan har ett yrke i det civila som matchar den tjänst han har i rollen.

Vi levererar till teater – dokumentärer – spelfilmer etc. Välkomna till vår kontaktperson: Roland Jarl.